Houtskeletbouw volgens de normen

Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en vak-expertise. Dat zijn de kernwaarden waar u op kan rekenen wanneer u uw houtskeletbouw toevertrouwd aan AD Schrijnwerkerij in Laakdal.

Houtskeletbouw

Bekijk onze realisaties

Professioneel schrijnwerk

Een team dat bestaat uit maar liefst 10 professionele schrijnwerkers en medewerkers, dat zich iedere dag inzet om projecten naar wens te ontwerpen en uit te werken tot een prachtig eindresultaat.

Houtskeletbouw door AD Schrijnwerkerij biedt niet alleen een duurzame, snelle methode om uw droomwoning te bouwen maar sluit ook aan bij de huidige verplichte normen inzake winddichtheid. Zowel voor de binnen- als buitenafwerking kan u kiezen voor verschillend plaat- of bekledingmateriaal waaronder Red Cedar en Thermowood. Dit op een dampscherm van bijvoorbeeld Celit isolatieplaten.

Houtskeletbouw


AD Schrijnwerkerij inschakelen voor houtskeletbouw?

Benieuwd naar de prachtige realisaties in houtskeletbouw van AD Schrijnwerkerij? Laat uw nieuwe woning of kantoor realiseren door één specialist. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. AD Schrijnwerkerij hoort graag wat uw project concreet inhoudt en stelt vrijblijvend een gunstige offerte aan u voor.

De voordelen van houtskeletbouw

Wanneer u kiest voor een efficiënte, duurzame bouwmethode zoals houtskeletbouw door AD Schrijnwerkerij, kan u in de naast een goede (wettelijk verplichte) winddichtheid en isolatiewaarde, ook rekenen op een merkwaardige geluidsdemping en een uiterst aangenaam leefklimaat binnenshuis. AD Schrijnwerkerij in Laakdal is een weloverwogen keuze voor de realisatie van uw droomwoning aan de hand van deze gunstige bouwmethode.

  • Uitstekende isolatie
  • Aangenaam leefklimaat
  • Ecologisch (ver)bouwen
  • Snelle bouwtijd
  • Optimale geluidsdemping


Houtskeletbouw


Uw project van a tot z

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de bouwstijl van uw woning, gaat het team van AD Schrijnwerkerij graag voor u aan de slag. De nodige materialen worden in eigen atelier vervaardigd door één van de bekwame vakspecialisten. Dankzij de ontwikkeling van alle houten elementen in eigen beheer, kan er zeer nauwkeurig gemeten en gewerkt worden én kan de uitwerking van uw bouw- of renovatieproject snel van start gaan.

Houtskeletbouw