AD Schrijnwerkerij in Laakdal

AD Schrijnwerkerij in Laakdal is gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kwaliteit schrijnwerk. Alle houtstructuren vervaardigen we in eigen atelier, uitsluitend aan de hand van hoogkwalitatief materiaal.
schrijnwerkerij

Bekijk onze realisaties

Dominic Aubroeck en zijn zonen Steven en Nicky zetten dagelijks samen hun schouders onder de toonaangevende schrijnwerkerij in Laakdal. Hun prachtig werk berust verder ook op hun 7 gekwalificeerde medewerkers die ieder op zich sterk uitblinken in hun vak. Hun 10-koppig team is perfect op elkaar afgestemd waardoor projecten steeds tot een goed einde gebracht worden. AD Schrijnwerkerij voorziet kwalitatief binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk, zowel voor particulier als aannemers.

Met meer dan 20 jaar ervaring kan je ten allen tijde vertrouwen op een hoogwaardige afwerking. AD Schrijnwerkerij garandeert vakwerk. Dankzij hun eigen productie kan ieder element snel en uiterst precies aangeleverd worden aan de hand van de maten door hun opgenomen tijdens de voorbereiding van uw project. Een eigen modern wagenpark, machinepark en een camion met kraan biedt de mogelijkheid om AD Schrijnwerkerij ook in te schakelen voor grotere en hogere schrijnwerkzaamheden.

Schrijnwerkerij


AD Schrijnwerkerij voor uw project?

Wilt u graag samenwerken met AD Schrijnwerkerij voor uw project? We bezorgen u graag vrijblijvend een offerte. Maak een afspraak om uw plannen te bespreken met onze vakmensen.

Van éénmanszaak tot respectabele BV

Dominic startte zijn eenmanszaak vanuit zijn grote passie en liefde voor schrijnwerken. Al snel breidde hij in 2001 zijn zaak uit met een eigen atelier en een prachtige toonzaal. Zijn zonen Steven en Nicky kregen hun vakkennis als het ware met de paplepel mee, dus was een toetreding tot de zaak daar ook een logisch gevolg van. Ondertussen mochten ze verder nog 7 andere teamleden verwelkomen.

Schrijnwerkerij


Uw project toevertrouwen
aan AD Schrijnwerkerij

Inspiratie opdoen? Kom langs in de toonzaal of neem een kijkje tussen de realisaties. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor uw binnen- en buitenschrijnwerken, houtskeletbouw, daktimmerwerken, dankspanten of gevelbekleding, kan u AD Schrijnwerkerij contacteren tijdens de openingsuren. Uw verzoek wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Schrijnwerkerij