Daktimmerwerken volgens de normen

Voor daktimmerwerken kan u bij AD Schrijnwerkerij uit Laakdal rekenen op een hoogwaardige service en kwaliteitsvolle afwerking. Houten gordingen, dakspanten en alle dakconstructies worden in eigen atelier vervaardigd.

Daktimmerwerken

Bekijk onze realisaties

Dakconstructies

De dakconstructie van uw woning laten plaatsen, herstellen of vervangen tijdens uw bouw- of renovatieproject? Houten gordingen en/of spanten kunnen voorzien worden aan de hand van een opmeting van de constructie van uw woning. Alle dakconstructies voor platte daken, sarkingdaken en hellende daken worden net als andere schrijnwerken in eigen atelier vervaardigd.

Daktimmerwerken


AD Schrijnwerkerij inschakelen voor daktimmerwerken?

Benieuwd naar de realisaties in daktimmerwerken van AD Schrijnwerkerij? Laat uw daktimmerwerken uitvoeren door één specialist. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. AD Schrijnwerkerij staat klaar om uw project te ondersteunen en stelt vrijblijvend een gunstige offerte aan u voor.

Dakspanten

Een goed dak zorgt niet alleen voor het beschermen van uw woning. Het kan de energiewaarde van uw nieuwbouw- of verbouwproject ook aanzienlijk verbeteren. Een dak dat gebrekig is op vlak van kwaliteit, isolatie en constructie verliest veel opstijgende warmte. Wanneer u kiest voor AD Schrijnwerkerij voor het opmeten en plaatsen van uw dakspanten bij een nieuwe of te renoveren dakconstructie, kan u rekenen op een uiterst hoogwaardige service.


Daktimmerwerken


De kracht van ons team

Ook profiteren van de prijsvoordelige service van AD Schrijnwerkerij? Ieder uniek project wordt vanaf een creatief, vakkundig perspectief benaderd door een team dat hecht met elkaar samenwerkt voor het verkrijgen van prachtige eindresultaten.

Daktimmerwerken